AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

El Junior no tindrà cap equip descendit en el grup 3 de Segona Catalana


  • Comparteix:

Imatge del Junior en un partit d'aquest curs passat

Imatge del Junior en un partit d'aquest curs passat

El Junior ja coneix els rivals per a la propera temporada en el grup 3 de Segona Catalana de futbol i no es trobarà amb cap equip descendit de Primera Catalana. Els blau-i-negres tindran cinc equips que pugen de Tercera Catalana i encara falta un rival per conèixer, que serà el Sant Andreu de la Barca o el Dinàmic Batlló.

L'Atlètic Prat, l'Atlètic Sant Just, el Ciudad Cooperativa, el Martorell i el Montserrat Igualada són els cinc equips pujats de Tercera Catalana que s'enfrontaran amb el Junior al grup 3 de Segona Catalana. També hi haurà equips coneguts de cursos anteriors, com el Can Vidalet, l'Espluguenc, el Fontsanta-Fatjó, el Fundació Atlètic Vilafranca, el Gornal, el Marianao Poblet, el Moja, l'Olímpic Can Fatjó, el San Mauro, el Sant Joan Despí i l'Unificación Bellvitge.

L'únic rival que falta per saber serà o el Sant Andreu de la Barca o el Dinamic Batlló. El Sant Andreu de la Barca s'ha d'enfrontar el CF La Torreta en la promoció d'ascens. Si guanyen els primers entraran en el grup del Junior, mentre que si guanya La Torreta anirà al grup 4 i el Dinamic Batlló anirà al grup tercer.

La competició coemnçarà el cap de setmana del 3 i 4 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.