AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

Fernando Nuñez aportarà experiència al mig del camp del Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Fernando Nuñez, nou jugador del SantCu / Font: AE Prat

Fernando Nuñez, nou jugador del SantCu / Font: AE Prat

El futbolista de 38 anys Fernando Nuñez s'ha convertit en nou jugador del Sant Cugat Esport per a la nova temporada. Nuñez aportarà veterania i experiència al mig del camp santcugatenc. El nou fitxatge procedeix del Martinenc, però també ha militat a l'Europa, ael Mataró i al Prat a Tercera Divisió. El club vermell-i-negre tancarà la plantilla amb l'arribada d'un central que anunciarà en els propers dies.

Fernando Nuñez és un dels jugadors més coneguts al futbol català i fins i tot va debutar amb el primer equip de l'Espanyol fa més de 10 temporades a la Copa Intertoto al camp del Montpelier. Nuñez ha jugat amb el Mataró a Tercera Divisió i també a l'Europa on va ser el capità del conjunt gracienc que va guanyar dos Copes Catalunya. El nou fitxatge també ha jugat amb el Prat i la darrera temporada ho ha fet amb el Martinenc a Primera Catalana on ha participat en 15 partits i 12 com a titular.

Aquesta és l'onzena incorporació del SantCu per aquesta temporada en el debut a Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.