El Junior aconsegueix sumar la primera victòria fora de casa davant la Fundació Atlètic Vilafranca


  • Comparteix:

Els santcugatencs encadenen dues victòries consecutives / Foto: Xavi Riera

Els santcugatencs encadenen dues victòries consecutives / Foto: Xavi Riera

El Junior aconsegueix el primer triomf a domicili davant l'Atlètic Vilafranca (0-2) a la sisena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. L'equip de Hans Schönöfer ha vençut amb gols de Jordi Cortés i Xavi Mayo un rival que estava un punt per sobre. Els blau-i-negres sumen tres victòries i tres derrotes en les sis jornades de lliga i encadenen dos triomfs consecutius.

Davant l'alta pressió de l'equip vilafranquí, que ha buscat l'error en la sortida de pilota blau-i-negra, el Junior ha apostat per un futbol més directe. Gràcies a aquesta verticalitat, els homes de Schönöfer han generat les ocasions de més perill. El gol, però, ha arribat a pilota aturada. En una falta pròxima a l'àrea, Jordi Cortés ha enviat la pilota al fons de la xarxa i ha situat el 0 a 1.

A la segona part, l'Atlètic Vilafranca ha sortit un punt més intents que el Junior, que li ha tocat patir per aguantar el resultat. Ben organitzats en defensa però superats al mig del camp, els blau-i-negres han defensat amb ordre. Tot i el domini, el conjunt de Vilafranca no ha generat gaire ocasions i amb els ulls posats en el cronòmetre s'ha anat a l'atac. A l'últim alè de partit i amb el rival abocat en la vessant ofensiva, Xavi Mayol ha sentenciat al contraatac.

El tècnic del Junior, Hans Schönöfer, destaca la bona tasca defensiva dels seus jugadors.

Hans Schönöfer

Hem apujat el nivell de concentració i intensitat. Per aquest motiu hem guanyat el matx.


La setmana que ve, el Junior visita el camp de la Ciudad Cooperativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.