Els santcugatencs Benja i Gabri, a la tercera ronda de la Copa del Rei amb la Cultural Leonesa i el Formentera


  • Comparteix:

Benja, a dalt a la dreta, celebrant l'accés a tercera ronda amb els seus companys / Font: Cultural Leonesa

Benja, a dalt a la dreta, celebrant l'accés a tercera ronda amb els seus companys / Font: Cultural Leonesa

Els futbolistes santcugatencs Benja i Gabri disputaran la tercera ronda de la Copa del Rei amb els seus respectius equips, la Cultural Leonesa i el Formentera. Tots dos conjunts s'enfrontaran als setzens de final a un equip de Primera Divisió que estigui disputant competició europea, rival que coneixeran aquest divendres a les dotze del migdia en el sorteig que se celebrarà a la Federació Espanyola de Futbol.

La Cultural Leonesa, del grup 1 de Segona Divisió B, accedeix a aquesta ronda set temporades després de l'última vegada que hi va ser i ho fa després de superar l'Albacete per 2 gols a 1. Abans, l'equip de Benja havia eliminat el Laredo i el Calahorra a les dues fases anteriors, i manté una gran trajectòria des de l'inici de curs. L'equip és invicte i és segon a la competició domèstica després de sis victòries i dos empats.

El Formentera ha fet història després d'assegurar-se la seva participació a aquesta ronda, en què es podria veure les cares amb Barça i Madrid, després de superar, precisament, un rival de la lliga de la Cultural Leonesa, el Tudelano. Els illencs, tercers a hores d'ara al grup balear de Tercera Divisió, es va classificar als penals tal com també ha superat les eliminatòries a les dues primeres rondes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.