El SantCu més seriós i complet de la temporada suma una dolça victòria davant el Girona B

El Sant Cugat Esport assoleix una important victòria (3-0) davant el GironaB , agafa moral i confiança en les seves possibilitats i s'allunya de la part baixa del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs han controlat totes les facetes del joc, han desactivat l'ofensiva gironina i han superat la seva imponent i física defensa. Cane, Mario Jiménez en pròpia porta i Javi Ruiz, quan faltaven cinc minuts per al final, han estat els golejadors dels vermell-i-negres, que han deixat a zero la porteria per primera vegada aquest curs.

La igualtat entre els dos equips ha estat present en tota la primera meitat, que s'ha acabat decantant a favor dels vermell-i-negres per petits detalls. Més còmode sense la pilota, el SantCu ha apostat per una sòlida defensa per aturar l'atac gironí i fer mal en accions verticals. D'altra banda, un Girona fastiguejat pel plantejament local no ha pogut generar el seu joc en els primers compassos de matx i li ha costat molt generar perill. De fet, les ocasions de tots dos equips han arribat amb comptagotes.

Al minut 29, però, Cane ha avançat els locals amb un xut centrat, en una jugada amb poc encert del porter visitant, Julian Lizak. Després del gol la tònica d'igualtat s'ha mantingut, però el partit ha agafat més velocitat amb dos equips que han apostat pel contraatac. Finalment, l'intercanvi de cops ha acabat en no-res i el resultat s'ha mantingut fins el descans. Ha estat a la segona part quan els gironins han estirat línies i el SantCu ha reculat, una situació que ha anat corregint a mesura que passaven els minuts.

Alliberats d'aquesta pressió, els d'Alcaraz han tornat a dominar el partit i han encarrilat la victòria amb una jugada d'estratègia, que s'ha acabat marcant en pròpia porta Mario Jiménez. Ja a les acaballes, Javi Ruiz, que ha entrat al camp al tram final per refrescar la posició de davanter, ocupada aquesta jornada per un treballador Ori Fernández, ha fet el tercer i ha desfermat la festa a la ZEM Jaume Tubau. El tècnic de l'equip, José Alcaraz, celebra el resultat pel treball de l'equip.

José Alcaraz

És la importància de la victòria, però sobretot perquè l'equip ve treballant bé i hi ha hagut errors puntuals que ens han passat factura.

El SantCu escala posicions i se situa a mitja taula amb nou punts.