Javi Ruiz, davanter del SantCu, segon màxim golejador per minut del grup 1 de Primera Catalana


  • Comparteix:

Javi Ruiz, a la dreta, celebra un dels seus gols

Javi Ruiz, a la dreta, celebra un dels seus gols

El davanter i capità del Sant Cugat Esport Javi Ruiz és el segon màxim golejador per minut fins ara del grup 1 de Primera Catalana. A les nou primeres jornades, Ruiz ha anotat en un gol cada 64,3 minuts en els cinc partits que ha disputat. El davanter ha marcat tres gols i ha demostrat que el seu olfacte de cara a porteria segueix sent clau per a l'equip que dirigeix José Alcaraz.

Tot i que ha intervingut menys que en la temporada anterior fins ara i que en alguns partits ha entrat per substituir Ori Fernández, un dels altres davanters de l'equip, Javi Ruiz ha estat el segon golejador que més ha aprofitat els seus minuts en tota la lliga, només superat per Sanneh Sanneh, davanter del Lloret que, a més, ha jugat només dos partits, motiu pel qual la seva mitjana té un valor relatiu.

Així, amb els números a la mà Javi Ruiz necessita poc més d'una hora per fer un gol aquesta temporada, un registre que millora amb escreix el dels tres primers classificats a la taula de golejadors: Sergi Arranz, el pitxitxi del grup 1 de Primera Catalana i una de les principals figures del grup, ha anotat 10 gols en nou partits, però ho ha fet amb una mitjana d'un gol per 76,8 minuts.

El segon del rànquing és el davanter del Manresa Javier Rebollo, que marca cada 79,5 minuts, mentre que el tercer en el podi de màxims realitzadors, Marc Masip del Mollet, necessita pràcticament un partit sencer per fer gol, en fa un cada 86,8 minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.