El Junior es veu les cares aquest dissabte contra el rei de l'empat, l'Olímpic Can Fatjó


  • Comparteix:

Imatge del partit de la temporada passada davant l'Olímpic Can Fatjó

Imatge del partit de la temporada passada davant l'Olímpic Can Fatjó

El Junior rep aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda la visita de l'Olímpic Can Fatjó a la desena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els santcugatencs sumen quatre victòries en les darreres cinc jornades i han pujat fins a la quarta posició a la classificació. Davant tenen un Olímpic Can Fatjó tres punts per sota a la classificació que també està en trajectòria ascendent.

El Junior s'està mostrant com un equip molt fiable en defensa en les darreres jornades, amb només dos gols encaixats en cinc partits. És una estadística contraposada a les primeres quatre jornades en què els de Hans Schönhöfer van veure com els rivals els marcaven un total de 10 gols. La millora en defensa i una major efectivitat en atac han propiciat l'escalada de posicions dels blau-i-negres a la classificació.

Els visitants són els reis de l'empat del grup, amb set empats i dues victòries en les nou jornades disputades. Quatre dels empats els han aconseguit com a visitants als camps del Martorell, Sant Joan Despí, Dinàmic Batlló i Espluguenc, i un altre de valor a casa contra el líder, la Unificación Bellvitge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.