La PB Sant Cugat es planteja mantenir les categories assolides i un ascens


  • Comparteix:

La Penya Blaugrana Sant Cugat es planteja com objectius per a la temporada 2016/17 mantenir el cadet de Preferent, i el juvenil i benjamí de Primera, a més d'assolir l'ascens amb l'aleví A a Primera, segons comenta el seu president, Josep Maria Félez, durant la presentació dels equips del club. A l'acte hi han assistit el regidor d'Esports, Eloi Rovira, i un representant de l'Agrupació de Veterans del Futbol Club Barcelona, Bartomeu Paredes.

Uns 430 jugadors distribuïts en 24 equips, des de prebenjamí a amateur, es presenten a la ZEM de Can Magí en la que és la 25è termporada de la PB Sant Cugat com a escola de formació, i la 11a amb el suport de l'Escola de Futbol Hristo Stoichkov. Una temporada important per al club santcugatenc ja que ha assolit categories com la Preferent en el cas de la cadet o Primera els benjamins. El president de la PB Sant Cugat, Josep Maria Félez, creu que el principal objectiu d'aquesta temporada ha de ser mantenir-se aquestes categories assolides i si pot ser, aconseguir algun altre ascens.

Josep Maria Félez

Vam assolir unes categories que hem de mantenir i tenim una bona base per sota i molt jugadors. Tots sempre donen suport al primer equip.


En la vessant social, el club continuarà apostant per organitzar actes com el Torneig Nocturn, la Cavalcada de Reis, la Festa de la Infància i la entrega d'insignies als socis que compleixen un quart de segle en una entitat que ja voreja el miler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.