La 6a Festa de la Infància torna a farcir Can Magí d'activitats per als més petits


  • Comparteix:

La Festa de la Infància arriba a la sisena edició

La Festa de la Infància arriba a la sisena edició

La 6a Festa de la Infància, organitzada per la Penya Blaugrana Sant Cugat, tornarà a omplir la ZEM de Can Magí de diferents activitats per als més petits que van des de l'esport fins la cuina. La instal·lació es dividirà en cinc espais en què els assistents podran dur a terme les propostes d'una festa que es durà a terme entre les deu del matí i les dues de la tarda, tot plegat amb entrada gratuïta.

A la zona A, que ocuparà la meitat del terreny de joc de Can Magí, hi haurà partits de futbol entre les escoles Gerbert d’Orlhac, CEIP Collserola, Thau Sant Cugat i Santa Isabel. A la zona B, que estarà encabida a l'altra meitat del camp de futbol, hi haurà una gimcana en què es posarà a prova l'agilitat dels participants, un circuit organitzat per Teampartners.

A la zona C, davant dels vestidors, es repartiran sucs i entre les dotze i la una hi haurà l'actuació de Ronald McDonald. A la zona D, que serà just al costat i on hi haurà el punt d'informació de la Penya, és on es durà a terme la tasca més multidisciplinària: tallers d'anglès i d'alemany, jocs de taula, tallers infantils i de jocs d'enginy, activitats de psicomotricitat per a nadons i la possibilitat de cuinar pizzes.

A la zona E hi haurà una atracció inflable, activitat que podran dur a terme els nens a partir de tres anys. La festa tancarà les seves portes a les 13:30 amb una festa d'escuma, motiu pel qual es recomana dur banyador i xancletes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.