El Junior afronta un duel d'alçada aquest dissabte contra el líder, el Can Vidalet


  • Comparteix:

Els blau-i-negres són tercers amb 20 punts

Els blau-i-negres són tercers amb 20 punts

El Junior rep el líder de la categoria, el Can Vidalet, a la dotzena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres tenen aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda una prova de foc de cara a l'objectiu de la temporada, l'ascens a Primera Catalana. El conjunt de Hans Schönhöfer vol fer-se fort a casa i vèncer el líder per no perdre el fil als dos equips que encapçalen la classificació, el Can Vidalet i la Unificación Bellvitge, que es troben a vuit i set punts respectivament dels de Sant Cugat.

Les claus per endur-se el triomf, segons el tècnic blau-i-negre, Hans Schönhöfer, passen per mantenir un ritme elevat d'intensitat els 90 minuts, ser més efectius de cara a porteria que el rival i sortir des de l'inici amb els ulls posats en el triomf, sense espai per a l'especulació. Ara bé, el tècnic ha relativitzat la importància del partit i assegura que encara hi ha molta lliga per endavant, però que de totes maneres només pensen en la victòria.

El rival d'aquesta jornada, el Can Vidalet, arriba a Sant Cugat en condició de líder i de conjunt més golejador del grup. L'equip del Baix Llobregat, que ha iniciat la temporada com un coet, acumula nou victòries, un empat i una derrota. Schönhöfer assegura que la clau de l'èxit dels espluguins rau en un temible contraatac, fet que els ha permès enviar la pilota al fons de la xarxa fins a 33 vegades, 13 més que els santcugatencs.

El tècnic santcugatenc Hans Schönhöfer afirma que veu a l'equip en bones condicions i que, tot i competir contra el líder, sortiran a treure el partit endavant.

Hans Schönhöfer

Estem a un bon nivell i podem competir contra qualsevol equip. Encara que sigui el líder, juguem a casa i sortirem a per la victòria


Schönhöfer no tindrà disponibles Sergi Aragó i Xavi Mallol, i té el dubte de Kelian Garcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.