El Sant Cugat Esport espera oblidar el partit davant l'Andorra en la visita al camp del Vic


  • Comparteix:

El SantCu juga un dels partits avançats de la jornada

El SantCu juga un dels partits avançats de la jornada

El Sant Cugat Esport visita aquest dijous a les dotze del migdia la Unió Esportiva Vic en partit avançat de la catorzena jornada del grup 1 de Primera Catalana. Els santcugatencs visiten els vigatans amb l'objectiu d'oblidar la dura derrota encaixada el cap de setmana passat a casa davant l'Andorra. Els de l'Osona són sisens, quatre posicions per sobre dels vermell-i-negres però a només dos punts.

José Alcaraz va celebrar en l'entrevista duta a terme al programa 'Esport en Marxa' de Cugat.cat que el seu equip jugui abans del previst aquesta jornada. I és que el tècnic vol passar pàgina quan abans millor respecte el partit davant l'Andorra. L'equip del Principat va sotmetre el SantCu en la derrota més dura dels d'Alcaraz aquesta temporada, i poca estona després l'entrenador ja qualificava aquest partit de dijous com la millor notícia que tenien.

José Alcaraz

El millor que tenim és que demà entrenem, dimecres tornem a entrenar i dijous hem d'anar a Vic. No hem d'esperar al cap de setmana per entrenar.


Els vigatans són un conjunt fort, sobretot a casa, on només ha estat derrotat, precisament, per l'Andorra. Els d'Osona arriben de perdre al camp del San Juan Atlètic de Montcada, i provaran d'apropar-se a la part capdavantera: el Mollet, tercer, té només tres punts més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.