El Junior visita Sant Joan Despí amb la tercera posició en joc en l'inici de la segona volta


  • Comparteix:

El Junior, a per el tercer lloc

El Junior, a per el tercer lloc

El Junior estrena la segona volta aquest diumenge a les cinc de la tarda al camp del Sant Joan Despí amb el tercer lloc del grup 3 de Segona Catalana en joc. Els santcugatencs són a nomes un punts dels santjoanencs i necessiten sumar de tres en tres per no perdre de vista de forma definitiva el segon classificat, la Unificación Bellvitge, que és ja a 11 punts. Els de Schönhöfer han empatat en els dos últims partits com a visitant que han disputat.

Quan tot just comença la segona volta del campionat, el Junior necessitar remar de valent si vol arribar al tram final del curs amb opcions d'ascens a Primera Catalana. El líder, que és qui puja de manera directa, és ara el Can Vidalet amb 43 punts, mentre que la Unificación Bellvitge és segona, per tant promocionaria per pujar, i en té 40. El rendiment d'aquests dos equips és molt lluny de la resta, una dinàmica que vol evitar l'equip blau-i-negre.

Ara bé, per fer-ho necessita sumar de triomf en triomf i aconseguir-ho, també, deixant rivals directes enrere, com ho és el cas del Sant Joan Despí. Els del Baix Llobregat van arrabassar la tercera plaça la setmana passada als de Sant Cugat després que superessin el Fundació Atlètic Vilafranca i el Junior no passés de l'empat davant el Montserrat Igualada. Els de Schönhöfer esperen tornar-los la moneda del debut a la temporada, quan el Sant Joan Despí es va desfer del Junior a domicili (1-3).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.