El Junior estrena la segona volta amb una derrota al camp de la UE Sant Joan Despí

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Junior perd contra la UE Sant Joan Despí (3-2) i cau a la cinquena posició del grup 3 de Segona Catalana. Els de Hans Schönhöfer han fet un bon partit en línies generals, però han comès diversos errors puntuals a les àrees que han permès als locals avançar-se 3-0. El Junior s'ha acostat al marcador amb dos gols en la fase final, però no ha pogut culminar la remuntada i arrenca la segona volta del campionat amb mal peu.

El primer temps del matx ha estat força igualat i els santcugatencs han gaudit de dues ocasions clares per obrir el marcador, però ha estat el Sant Joan Despí qui s'ha avançat al minut 28 mitjançant Gabri Sarmiento, que ha aprofitat una errada defensiva dels visitants. El Junior ha continuat portant el pes del partit i s'ha arribat al descans amb 1-0 però, just després de la represa, Sarmiento ha tornat a anotar pels locals en un contraatac.

Aquest segon gol ha deixat força tocat el Junior, que ha encaixat el tercer poc després a la sortida d'un córner, obra de Pau Cardó. Ja sense pressió, els blau-i-negres s'han deixat anar i han trobat per fi el camí del gol. El 3-1 ha arribat al minut 70 per mitjà de Carles Vernet, i el 3-2 ha estat obra d'Álvaro Garcia a cinc minuts del final. Malgrat l'esforç del Junior, l'equip de Schönhöfer ha marxat de Sant Joan Despí sense premi. El tècnic valora la feina dels seus jugadors però lamenta les errades que els han condemnat.

Hans Schönhöfer

Hem estat per sobre d'ells a nivell de joc, però ells han estat més contundents i nosaltres hem fallat en la finalització i al darrere.

Diumenge que ve el Junior rep el segon classificat, la Unificación Bellvitge, que aquesta jornada ha caigut a casa davant el Vilafranca.