El SantCu empata al camp del Manresa, tot i jugar tota la segona part amb un home més

El SantCu continua sense guanyar després de cinc jornades

El Sant Cugat Esport ha empatat (2-2) al camp del Manresa i ha desaprofitat una bona ocasió de sumar els tres punts al grup 1 de la Primera Catalana de futbol per culpa d'una mala segona meitat en què ha jugat amb superioritat numèrica. Els santcugatencs encadenen cinc jornades sense conèixer la victòria i se situen a l'onzena posició del grup 1 de Primera Catalana, amb dos punts de marge sobre el descens.

Els vermell-i-negres han començat bé el partit i s'han avançat al minut cinc amb un gol de falta de Dídac Rodríguez. Els locals han reaccionat i han capgirat el marcador abans de la mitja hora de joc amb dues transicions ràpides, però just abans del descans Mohamed Djitte ha comès un penal que li ha comportat l'expulsió i ha suposat l'empat a dos, obra novament de Dídac Rodríguez.

Tot i jugar amb un home més, el Santcu ha mostrat una preocupant falta d'actitud i d'encert a la segona meitat i el marcador no s'ha mogut. Els santcugatencs han gaudit d'una ocasió claríssima ja en temps afegit, però finalment s'han hagut de conformar amb un empat que deixa un regust amarg.

El tècnic del Sant Cugat, José Alcaraz, ha criticat durament el paper dels seus futbolistes al segon temps.

José Alcaraz

Hem fet una segona part molt dolenta, semblava que érem nosaltres els que jugàvem amb un menys. Ells han tingut més predisposició i més ganes. Crec que l'equip no s'adona que no està en una situació còmoda.

El Santcu rep dissabte de la setmana que ve el Ripollet, que és novè amb cinc punts més.