Un Sant Cugat Esport assedegat de triomfs rep el Ripollet en un duel vital per la permanència


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: CF Mollet

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada / Font: CF Mollet

El Sant Cugat Esport rep aquest dissabte a les sis de la tarda el Ripollet en un partit essencial per seguir apropant-se a l'objectiu de tancar la permanència al grup 1 de Primera Catalana. Els de José Alcaraz tenen fam i necessitat de triomf després de cinc jornades sense guanyar, i encara més tenint en compte que juguen a casa, on no vencen des de principis de novembre. Els vermell-i-negres són només dos punts per sobre del descens.

El SantCu ha entrat en una dinàmica complicada les últimes setmanes. L'equip ha completat la pitjor ratxa de resultats que l'han apropat més que mai al descens i segueix sense complir amb una de les premisses necessàries per obtenir la permanència amb solvència: ser sòlid a casa. Dels 11 partits disputats a la Jaume Tubau només se n'ha endut tres i l'equip de José Alcaraz té aquest dissabte un compromís amb tots els condicionants per trencar amb aquesta ratxa.

El rival que visita Sant Cugat aquesta jornada és el Ripollet, que té cinc punts més que els vermell-i-negres i que és novè. Tot i que el tècnic del SantCu lloa la qualitat de la plantilla ripolletenca, el conjunt perd potencial a domicili, on només ha sumat dues victòries. Alcaraz, però, avisa de la solidesa del Ripollet i del seu perill en atac.

Jose Alcaraz

És un equip seriós, sòlid, saben al que juguen. A més, tenen molt de gol a dalt.


El SantCu espera, sobretot, oblidar la imatge mostrada en l'últim partit a casa, quan va encaixar un dur correctiu a mans de l'Horta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.