El Junior assaboreix de nou el triomf i supera l'Atlètic Vilafranca per deixar enrere la mala dinàmica

El Junior es retroba amb el triomf després de vèncer (3-2) a l'Atlètic Vilafranca a la vint-i-tresena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els blau-i-negres s'han desfet d'un rival directe, tot i jugar en inferioritat numèrica gairebé tot el segon temps després que l'àrbitre ensenyés la segona targeta groga a Sergi Venegas. Els de Hans Schönhöfer agafen aire després de dues derrotes consecutives.

L'inici del partit ha estat marcat per la impossibilitat d'imposar el domini per part de cap dels dos equips. L'Atlètic Vilafranca, però, ha estat el que ha generat més perill a la primera part, per sobre d'un Junior que suava més del compte per arribar a l'àrea contrària. L'ofensiva blau-i-negra ha sobreviscut gràcies al lideratge d'Arnau Rion, però ni l'empenta del capità ha servit per trencar l'empat a 0. No ha estat fins al minut 43, en un servei de falta des de la cantonada de l'àrea vilafranquina, quan ha arribat el primer gol del Junior. Arnau Rion ha enviat una pilota al pal llarg impossible perquè el porter l'aturés, i els de Schönhöfer han marxat al descans amb avantatge.

La rauxa de la pilota aturada s'ha mantingut en el segon temps i Álvaro Garcia s'ha sumat a la festa al minut 50 per transformar en gol un altre servei de falta. Semblava que el partit es posava de cara pel Junior però l'àrbitre ha expulsat Sergi Venegas i el conjunt santcugatenc s'ha quedat amb 10 homes pràcticament tota la segona meitat. Davant d'aquesta situació Hans Schönhöfer ha mogut la banqueta per oxigenar el seu equip i un del homes de refresc, Xavi Mayol, ha estat l'encarregat de fer el tercer en una acció de fortuna en què el porter rival s'ha empassat una pilota tova per sota les cames.

Després del gol, el partit ha agafat una tònica d'anada i tornada i tots dos equips han gaudit d'opcions per fer mal al contrari. Al minut 73 David Somé ha retallat distàncies per als visitants mentre que els santcugatencs han desaprofitat les seves ocasions. A falta de cinc per al final els de Vilafranca han fet el segon però el Junior ha sabut patir i conservar tres punts balsàmics. El tècnic blau-i-negre, Hans Schönhöfer, ha acabat satisfet amb la reacció de l'equip al segon temps.

Hans Schönöfer

L'equip no ha estat bé en intensitat a la primera part. Hem tingut sort de fer gol amb una falta i en el segon temps si que hem generat més

El Junior tornarà a jugar la setmana que ve a casa, aquesta vegada contra el cuer, el Ciudad Cooperativa.