El Sant Cugat Esport busca el segon triomf consecutiu davant un rival directe, el Girona B


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport busca aquest diumenge a les dotze del migdia a domicili davant el Girona B la segona victòria consecutiva, en el partit corresponent a la vint-i-cinquena jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs s'enfronten a un rival directe en la lluita per la permanència amb qui empaten a punts. L'equip de Jose Alcaraz és onzè amb 27 punts, els mateixos que els gironins i el Sant Juan de Montcada, els dos perseguidors dels vermell-i-negres.

El SantCu va aconseguir la setmana passada un triomf balsàmic que posava fi a una ratxa de set jornades sense coneixer la victòria. Els d'Alcaraz van superar el cuer del grup, l'Avià, i ara busquen tres punts que allarguin la tranquil·litat i els permetin agafar aire. A més, la disputada classificació del grup 1 de Primera Catalana on hi ha tres equips empatats a punts fa que no es puguin permetre cap passa en fals.

El Girona B arriba a la cita en una dinàmica similar als santcugatencs. El conjunt gironí va trencar la jornada passada una ratxa negativa de 12 jornades sense assaborir el triomf contra el Sant Juan de Montcada. D'aquesta manera el filial del Girona buscarà fer-se fort a casa per tal de guanyar un rival directe i fer una passa més cap a la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.