El Sant Cugat Esport vol ampliar el forat respecte el descens al camp del penúltim, el CD Masnou


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Sant Cugat Esport es desplaça aquest diumenge a les dotze del migdia al camp del Club Deportiu Masnou per intentar fer més gran el forat que el separa del descens al grup 1 de Primera Catalana, que a hores d'ara és de tres punts. L'equip vermell-i-negre acumula tres jornades sense perdre, mentre que els maresmencs són penúltims i necessiten sumar de tres en tres per lluitar per la permanència al tram final de curs.

Quan resten vuit jornades per al final de la temporada, el SantCu sembla haver trobat la solidesa i bon to competitiu com per encarar l'objectiu de la salvació amb optimisme. La intervenció del brasiler Wilker les últimes setmanes ha donat major presència en atac, un referent que José Alcaraz està utilitzant com a far per centrar el perill de la seva ofensiva. L'equip vol augmentar aquesta bossa d'aire al camp d'un Masnou que s'ha endut un triomf dels últims set partits.

Això ha situat els del Maresme en penúltima posició, amb el pitjor balanç de gols a favor de tota la lliga, 24 dianes en els 26 partits que ha disputat. Un baix rendiment de cara a porteria que contrasta amb el que ha protagonitzat el SantCu les últimes jornades, amb vuit gols en els darrers tres enfrontaments. Al partit de la primera volta, el SantCu va superar el Masnou amb solvència (2-0).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.