Un Junior a l'alça visita l'Olímpic Can Fatjó, equip necessitat de punts


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Junior

Imatge d'arxiu del Junior

El Junior visita aquest diumenge a les dotze del migdia un Olímpic Can Fatjó que es troba al llindar del perill, a l'última posició de salvació directa al grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres arriben en un bon estat de forma després de dues victòries consecutives, uns resultats que han fet esvair els fantasmes que els apropaven al grup vulnerable de la taula classificatòria. El Junior és ara sisè amb 40 punts, 12 per sobre del descens.

L'equip de Hans Schönhöfer ha estat 12 jornades sense complir amb una l'estadística d'acumular dos victòries seguides, dada simptomàtica de la poca regularitat en uns resultats que el van fer perdre tota esperança d'acabar lluitant per un possible ascens. En les últimes dues setmanes, però, ha trencat aquesta ratxa i s'ha imposat a Moja i San Mauro, a domicili i a casa, pel mateix resultat (2-1).

Els santcugatencs s'han aprofitat d'uns rivals en hores baixes, situació similar a la que viu l'Olímpic Can Fatjó. El conjunt rubinenc va protagonitzar un inici més curiós que meritori, amb sis empats en les sis primeres jornades, i des de finals del 2016 el seu rendiment ha baixat en picat: dues victòries, dos empats i fins a vuit derrotes, ratxa que ha deixat en només dos punts el marge del Can Fatjó respecte el descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.