El Junior vol ampliar la bona dinàmica de resultats davant un rival directe, el Marianao Poblet


  • Comparteix:

Els santcugatencs van aconseguir els 41 punts la setmana passada

Els santcugatencs van aconseguir els 41 punts la setmana passada

El Junior rep el Marianao Poblet aquest dissabte, a dos quarts de set de la tarda, a la jornada 28 del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els de Hans Schönhöfer viuen un moment dolç de resultats i sumen tres jornades sense perdre, amb un parcial de dues victòries i un empat. L'equip santboià arriba a Sant Cugat trepitjant-li els talons a un Junior que és a només un punt per sobre.

Després d'una segona volta irregular, on els blau-i-negres han estat incapaços d'encadenar un seguit de bons resultats, el Junior per fi torna a sumar tres jornades puntuant. Els de Schönhöfer s'han aprofitat de la condició d'equip de la part baixa de la taula del Moja, el San Mauro i l'Olímpic Can Fatjó per esgarrapar set punts dels últims nou possibles, ratxa que el va dur als 41 punts la jornada passada. Amb la permanència pràcticament assolida i enmig de la zona de ningú, el Junior ja no es juga res més enllà de fer mèrits per a la temporada que ve.

Si bé el Marianao Poblet trepitja els talons al Junior, l'equip de Sant Boi de Llobregat té dificultats per puntuar a domicili i no guanya des del desembre de l'any passat. De fet, des de la divuitena jornada en què va perdre al camp del Fontsanta-Fatjó que alterna victòria i derrota en funció de si juga a casa o no. Després de cinc defestes i només un empat com a visitant en tot el 2017, l'equip arriba a Sant Cugat amb la convicció de trencar la mala dinàmica a domicili i avançar el Junior a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.