El San Juan de Montcada colpeja el SantCu en la lluita per la permanència


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport cau davant el San Juan de Montcada (1-2) a la jornada 28 del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els montcadencs han estat superiors en un duel vital de cara a la permanència que els ha permès agafar aire i fugir de la zona perillosa. L'equip de Jose Alcaraz ha desaprofitat una bona oportunitat per posar terra de per mig amb els seus perseguidors i empaten a punts amb els de Montcada i Reixac.

El SantCu arribava a la cita farcit de baixes i José Alcaraz s'ha hagut d'inventar un onze titular sense sis dels seus habituals, hàndicap que no només condicionava la formació inicial sinó que també deixava molt tocat el coixí dels canvis. Tot i això, els santcugatencs han signat un bon inici i han estat els dominadors dels 10 primers minuts. Els vermell-i-negres, però, no han estat encertats de cara a gol i la falta d'efectivitat ha despertat un San Juan de Montcada que fins aleshores no havia creuat el mig del camp.

La millora visitant ha establert la igualtat en el terreny de joc i les ocasions han fugit d'escena per deixar dos conjunts que bregaven, sense èxit, per imposar-se a l'altre. A mesura que s'apropava el descans, el San Juan de Montcada ha començat a fer mèrits per davant d'un SantCu tou i Víctor Ruiz ha avançat els visitants al minut 39.

La tònica s'ha mantingut a la represa i un SantCu descol·locat ha pagat car l'error en fase de creació del central Lucas Palma que ha permès el segon gol visitant, obra de Francisco Baena. Els santcugatencs han gaudit d'opcions per retallar distàncies, sobretot des de la pilota aturada i el lideratge de Didi, però han estat poc encertats davant un agegantat Jordi Rivera sota els pals. Els de Montcada i Reixac ho han provat al contraatac amb el mateix resultat que els locals.

Sobre el xiulet final l'assistent ha assenyalat penal a favor del SantCu, que ha servit perquè Didi maquillés el resultat i igualés el resultat de l'anada. D'aquesta manera el goal-average que pesa és el general, que ara mateix és favorable als interessos santcugatencs. El tècnic santcugatenc Jose Alcaraz lamenta els errors individuals en els gols en contra.

Jose Alcaraz

En situacions que ells dominen molt bé no hem defensat bé. No ens podem permetre errors jugant-nos el que ens estem jugant.


D'aquí a dues setmanes, el Sant Cugat Esport visita el Sants, el tercer classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.