Un Junior penalitzat per les baixes es veu superat per un efectiu Fontsanta-Fatjó

El Junior acumula tres jornades sense guanyar / Font: Xavier Riera

El Junior perd (2-1) al camp del CD Fontsanta-Fatjó a la jornada 31 del grup 3 de Segona Catalana de futbol i suma tres jornades sense guanyar. Els santcugatencs, amb sis baixes, han hagut de completar la convocatòria amb jugadors del filial i del juvenil. Els locals han estat més efectius en atac amb un gol a l'inici del primer temps i un altre abans d'arribar al descans que han certificat el triomf.

El Junior ha plantat cara davant la Fontsanta en un matx que ràpidament s'ha posat de cara per als locals gràcies al gol d'Antonio Cascajosa al minut quatre. El Junior s'ha refet d'aquesta vegada i ha començat a dominar el matx, però abans d'acabar el primer temps, David Díaz ha marcat el segon. A la represa, els blau-i-negres han estirat línies i Lluc Riera a les acaballes del partit ha retallat distàncies per als santcugatencs.

L'entrenador de l'equip, Hans Schönhöfer, destaca la competitivitat del conjunt, tot i les baixes.