El Sant Cugat Esport paga cara la becaina inicial i només suma un punt davant la Unió Esportiva Vic


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport empata (1-1) davant la Unió Esportiva Vic a la jornada 31 del grup 1 de Primera Catalana. Els vermell-i-negres han tingut dificultats per entrar al partit i han pagat cara la becaina inicial amb una diana del visitant Joaquim Rovira, tot i que han igualat el marcador a les acaballes de la primera part amb un gol de Peke. L'equip de Jose Alcaraz només ha pogut esgarrapar un punt i segueix en una situació delicada per aconseguir la permanència quan només falten tres jornades de lliga.

La mala dinàmica que arrossega el SantCu en aquesta segona volta l'obligava a puntuar per no complicar-se la salvació. Els vermell-i-negres, però, no han sortit a mossegar i semblava que el matx no anés amb ells, mancats d'intensitat en els primers compassos de partit.

El Vic ha aprofitat la distància entre línies dels d'Alcaraz i ha posat contra les cordes l'equip local a través del contraatac. Joaquim Rovira ha culminat una d'aquestes accions verticals amb un xut potent des de fora l'àrea de Juanmi per posar l'1 a 0 al marcador. El neguit i les presses s'han apoderat dels santcugatencs, que han despertat per intentar capgirar el resultat.

El desencert de la davantera vermell-i-negra, precipitada i maldestra en els últims metres, ha permès que el Vic mantingués la diferència tot i no generar perill. Quan només faltaven dos minuts per al descans, el SantCu ha aconseguit trencar amb la llosa de la sequera i Peke ha aprofitat una passada de la mort d'Uri Fernández per empatar el partit.

La segona meitat ha tingut un únic protagonista i s'ha tenyit de vermell-i-negre en detriment d'un Vic que ha abaixat una marxa i s'ha dedicat a defensar amb urpes i dents. L'equip de Jose Alcaraz ha trobat a faltar, de nou, un punt de frescor a l'àrea rival i no ha sabut materialitzar les nombroses ocasions que ha tingut.

A la recta final, el partit s'ha trencat amb constants interrupcions i picabaralles fruit de la tensió entre jugadors. Un SantCu especialment calent no ha sabut fugir d'aquesta tònica i s'ha allunyat dels seus interessos. L'àrbitre ha expulsat el vermell-i-negre Fer Nuñez i el vigatà Ismael Taleb per doble amonestació i els equips s'han repartit els punts per allargar el patiment d'un SantCu que podria entrar en descens aquest diumenge.

El tècnic santcugatenc, Jose Alcaraz, lamenta el mal inici del seu equip.

Jose Alcaraz

Ens ha costat entrar en el partit. Hem tingut opcions però amb el temps l'esforç ens ha passat factura


La setmana que ve, els santcugatencs visiten el camp del Farners, el novè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.