El SantCu vol trencar a Farners cinc jornades sense guanyar i fugir del descens


  • Comparteix:

Didi és un dels golejadors del SantCu

Didi és un dels golejadors del SantCu

El Sant Cugat Esport necessita guanyar aquest dissabte a les quatre de la tarda al camp del Farners per allunyar-se de la zona de descens a l'avantpenúltima jornada del grup 1 de la Primera Catalana de futbol. Els de Jose Alcaraz tenen 33 punts, els mateixos que el Masnou, conjunt que ocupa zona de descens. El Farners, novè, també vol sumar un triomf que els donaria la permanència matemàtica a la categoria.

El SantCu afronta una de les tres finals que li falten per acabar la lliga i arriba amb l'aigua al coll després de sumar dos punts dels 15 possibles a les darreres cinc jornades. L'empat amb el Vic a la darrera jornada ha deixat un gust agredolç per la mala primera meitat i la reacció a la segona.

El Farners tampoc no arriba en un bon moment després de quatre jornades sense guanyar i amb la necessitat d'enllestir la permanència matemàtica. L'entrenador del SantCu, Jose Alcaraz, es mostra optimista i creu que l'equip ha de mantenir la línia de joc de la segona part davant els osonencs.

Jose Alcaraz

Afrontem amb moltes ganes aquest partit i cal seguir la dinàmica de la segona part davant del Vic.


Els santcugatencs tenen dues baixes importants: la del golejador Wilker, que compleix el darrer partit de sanció, i la del del migcampista Fernando, sancionat per l'expulsió a la darrera jornada. En el partit de la primera volta el Farners es va imposar a la Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.