El Sant Cugat FC vol fer de la ZEM Jaume Tubau un fortí en la visita d'un Can Vidalet invicte


  • Comparteix:

Els santcugatencs volen sumar el segon triomf del curs \ Font: Ripollet

Els santcugatencs volen sumar el segon triomf del curs \ Font: Ripollet

El Sant Cugat FC busca el segon triomf de la temporada aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda davant el Can Vidalet, líder empatat a punts amb el Sabadell B, a la quarta jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els vermell-i-negres acumulen un balanç de dues derrotes i un triomf i volen fer-se forts a casa per esgarrapar punts davant un rival que encara no ha perdut cap partit.

L'arribada de Lluís Macià a la banqueta i la reestructuració de la plantilla ha capgirat un SantCu que presenta una cara molt diferent en la seva segona temporada a Primera Catalana. Dues derrotes a domicili auguren un curs difícil lluny de casa i els santcugatencs volen fer un fortí de la Jaume Tubau per aconseguir l'objectiu del curs, certificar la permanència.

Si bé el rival d'aquesta jornada és un nouvingut a la categoria, el 'CanVi' arriba a Sant Cugat en condició de líder empatat a punts amb el Sabadell B. Els d'Esplugues del Llobregat han començat la temporada com un coet i sumen un empat i dues victòries a les tres primeres jornades. L'equip visitant, a més, compta amb un dels davanters més en forma del grup, Raúl Capitan, que ha fet quatre dianes en tres partits i és un dels màxims golejadors de la categoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.