El SantCu femení paga cara una becaina a l'inici del segon temps i empata davant el Vic Riuprimer


  • Comparteix:

Les santcugatenques sumen un triomf i un empat  Font: Futfem

Les santcugatenques sumen un triomf i un empat Font: Futfem

El femení del Sant Cugat FC treu un punt del duel (1-1) davant el Vic Riuprimer a la segona jornada del grup 1 de Preferent de futbol. Una becaina a l'inici de la segona meitat ha castigat a les vermell-i-negres que no han pogut certificar la segona victòria de la temporada. Les noies de Toni Polidano allarguen les bones sensacions del debut i acumulen un balanç d'un triomf i un empat que les manté invictes.

El SantCu ha entrat bé en el partit però ha estat el Vic qui ha dut el tempo del joc en els primers compassos a través del control de la pilota. Les vermell-i-negres, però, s'han acabat sobreposant a les rivals per dominar el primer temps a plaer. Fruit del bon moment de les de Sant Cugat ha arribat el primer gol, obra de Lídia Rubio en una jugada de pilota aturada.

El Vic no ha sabut gestionar la diana en contra i no s'ha mullat de miracle enmig de la tempesta d'ocasions santcugatenques al final del primer temps. A la represa, però, el partit ha canviat completament de color i ha estat el SantCu qui més ha patit. 15 minuts fatídics pels interessos de les locals, amb moltes ocasions vigatanes a la porteria de Norma Méndez, han acabat propiciant el gol de l'empat en una gran jugada individual de Queralt Torradeflot.

El SantCu s'ha recomposat del gol i ha despertat per retronar l'equilibri en el partit. De totes maneres, i tot i gaudir d'alguna ocasió, cap dels dos equips ha estat capaç de generar perill amb claredat. L'entrenador de l'equip santcugatenc, Toni Polidano, lamenta els primers 15 minuts del segon temps del seu equip.

Toni Polidano

D'entrada he vist a l'equip poc centrat i el gol ens ha fet molt mal. Estavem desorganitzades, hem passat uns moments que l'equip semblava no ser al camp


La setmana que ve les santcugatenques visiten el camp de l'Estartit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.