Un Junior que no es pot permetre cap més patinada rep la visita del Can Trias, el vuitè classificat


  • Comparteix:

El Junior ja ha encaixat set derrotes aquesta temporada

El Junior ja ha encaixat set derrotes aquesta temporada

El Junior necessita una victòria davant el Can Trias aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda a la 13a jornada del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els homes de Hans Schönhöfer no aixequen cap i ja fa cinc jornades que no assaboreixen la victòria. Els blau-i-negres són perillosament a prop del descens: ocupen la catorzena plaça de la classificació amb 13 punts.

La mala dinàmica de les últimes setmanes ha fet caure el Junior de la cinquena posició fins a la part baixa de la classificació i ara és cinquè per la cua. Els blau-i-negres tenen l'urgència de puntuar si no volen complicar-se la vida i caure encara més a la taula fins a les places de descens.

El Can Trias, en canvi, és un dels equips de la part alta de la taula. Els visitants es van desfer del segon classificat la setmana passada, l'Espluguenc, i arriben a la cita en un bon moment. Els de Viladecavalls han guanyat sis partits, n'han empat dos i n'han perdut quatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.