Un femení del Sant Cugat FC que no afina punteria perd davant el Molins de Rei en l'últim sospir

El femení del Sant Cugat FC perd (0-1) davant el Molins de Rei a la dotzena jornada del grup 1 de Preferent de futbol. Les vermell-i-negres han anat de menys a més però han perdonat de cara a porta i al minut 89 les visitants han fet el gol de la victòria de penal. L'equip de Toni Polidano ja fa quatre jornades que no guanya i cau fins a la cinquena plaça de la classificació.

La igualtat ha allunyat el perill de les àrees en els primers compassos de partit. Cap dels dos equips ha generat perill i el matx s'ha disputat en terra de ningú. A mesura que han avançat els minuts les vermell-i-negres han millorat per avisar la porteria rival però la defensa del Molins ha estat encertada i s'ha arribat al descans amb el 0-0 en el marcador.

El SantCu ha seguit creixent a la represa i les de Polidano han dominat amb claredat el segon temps. Ara bé, les santcugatenques continuen barallades amb el gol i, tot i tenir les ocasions més clares del partit, han perdonat a l'àrea rival. Gràcies a la poca clarividència santcugatenca, el Molins ha arribat viu a la recta final del partit i al minut 89 l'àrbitre ha assenyalat penal a favor de les visitants.

Norma Méndez no ha pogut aturar el llançament des dels 11 metres i Blanca Coscolin ha fet el gol de la victòria per endur-se tres punts de mèrit de Sant Cugat. El tècnic santcugatenc, Toni Polidano, explica que la situació de l'equip comença a ser preocupant.

Toni Polidano

És una categoria on els petits detalls ho decideixen tot. No hem merescut la derrota però no hem fet cap gol i la situació comença a ser preocupant

D'aquí a dues setmanes les santcugatenques visiten el camp del Pontenc, el quart classificat.