Macià: (SantCu): 'La permanència a Primera Catalana passa per millorar la vessant ofensiva'


  • Comparteix:

El SantCu lluitarà per la permanència a la segona volta de campionat

El SantCu lluitarà per la permanència a la segona volta de campionat

L'entrenador del SantCu, Lluís Macià, creu que l'equip ha de millorar la capacitat golejadora a la segona volta per tenir opcions de salvació al grup 1 de la Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs han tancat el primer tram de lliga en penúltima posició amb 16 punts, a tres de la permanència.

Barallats amb el gol
El SantCu té una assignatura pendent amb el gol i necessita potenciar la vessant ofensiva ja que només ha marcat 16 gols en 17 jornades i només el Castellar, cuer, el Banyoles, avantpenúltim, i el Jupiter, també en descens, tenen pitjor registre golejador amb únicament 14 dianes. El màxim golejador de l'equip és Uri Fernández amb tres gols.

Sòlids defensivament
Per contra, el SantCu ha demostrat ser un conjunt fort defensivament amb 22 gols encaixats i és el setè equip menys golejat. L'entrenador, Lluís Macià, creu que cal seguir amb la bona feina defensiva però alerta que cal millorar en atac.

Lluís Macià

Som un equip que no es rendeix, però estem lluny del que volem ofensivament per aconseguir la salvació.


Els vermell-i-negres comencen la segona volta de campionat aquest dissabte quan rebran la visita del Manlleu, vuitè amb 25 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.