El Manlleu viu de les errades individuals d'un Sant Cugat FC negat de cara a porteria

Un Sant Cugat FC negat de cara a porteria encaixa, davant el Manlleu, la segona derrota consecutiva (1-2) en partit corresponent a la 18a jornada del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Els santcugatencs han estat superiors al rival, sobretot a la primera meitat, però han pagat un preu molt alt per dues errades individuals. L'equip vermell-i-negre continua en zona de descens i és segon per la cua amb 16 punts.

El partit marcat per l'adéu de Lluís Macià ha començat amb mal peu per al SantCu. Sota l'atenta mirada de Nelson Ocampo, que ha agafat les regnes de l'equip de manera provisional, el porter Juanmi s'ha equivocat en un refús i Marçal Saenz ha aprofitat el regal per fer el primer al minut 2.

El gol manlleuenc ha estat un miratge perquè els locals han dominat amb claredat el primer temps. La jerarquia de Tino i Peski al mig del camp i les conduccions de Roca i Patrick han sotmès un Manlleu que es desfeia per tots costats. L'ofensiva santcugatenca ha tancat el rival al seu camp, però li ha faltat llum de cara a porteria i s'ha arribat al descans amb el 0 a 1.

A la represa, els de Sant Cugat han seguit més encertats fins al minut 58. La davantera manlleuenca ha pispat una pilota en fase de creació i Martín Aguilar ha fet el segon contra tot pronòstic. La segona diana ha estat una llosa per als locals, que han tret el peu de l'accelerador i han deixat que el Manlleu sortís del cau.

Al minut 86, Simon Basanta ha trencat amb la sequera golejadora, però la reacció ha arribat tard i no han pogut esgarrapar cap punt. L'entrenador provisional del SantCu, Nelson Ocampo, explica que les errades els han condemnat.

Nelson Ocampo

Dues errades han declinat el partit a favor del Manlleu tot i ser superiors. Estic orgullós dels jugadors, crec que la gent ha gaudit

La setmana que ve, els santcugatencs el Mollet, el catorzè classificat.