Un femení del Sant Cugat FC enfrontat amb el gol vol trencar la mala dinàmica davant el Vic Riuprimer


  • Comparteix:

Les santcugatenques han guanyat tres partits com a visitant i només un com a local

Les santcugatenques han guanyat tres partits com a visitant i només un com a local

Un femení del Sant Cugat FC en caiguda lliure vol tornar al camí del triomf al camp del Vic Riuprimer, el segon classificat, aquest diumenge a les quatre de la tarda. Les vermell-i-negres ja fa vuit jornades que no guanyen i són l'equip menys golejador del grup 1 de Preferent, amb 13 dianes. L'equip de Toni Polidano ocupa l'onzena posició de la taula amb 16 punts, a dos del descens.

El bon joc del SantCu no s'ha materialitzat en victòria. La sequera golejadora de les santcugatenques ha condicionat els últims resultats tot i que l'equip de Polidano ha estat més encertat que els seus rivals. Les vermell-i-negres han de trencar amb la mala dinàmica i retornar al camí del triomf si no volen caure en una zona de descens que cada cop és més a prop.

El Vic Riuprimer arriba a la cita en una dinàmica oposada a les de Sant Cugat. Les locals són un dels conjunts de la part alta de la taula i lluiten per l'ascens: són segones a quatre punts del líder, el Sant Pere Pescador. La mala dinàmica de les santcugatenques i el factor camp afavoreixen els interessos d'un Vic que sortirà com a clar favorit al duel de diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.