El femení del Sant Cugat FC es veu les cares amb un rival directe per la permanència, el Sabadell


  • Comparteix:

Les santcugatenques són l'equip menys golejador del grup amb només 18 gols en 20 jornades

Les santcugatenques són l'equip menys golejador del grup amb només 18 gols en 20 jornades

El femení del Sant Cugat FC i el CE Sabadell es veuen les cares en un duel de necessitats aquest diumenge a les quatre de la tarda a la ZEM Jaume Tubau. Les sabadellenques són terceres per la cua en places de descens al grup 1 de Preferent de futbol i són a només dos punts de les de Toni Polidano, que ocupen la novena posició. Tots dos equips tenen l'obligació de guanyar per fugir de la zona perillosa de la taula i fer un pas cap a la permanència.

El SantCu continua sense trobar amb la tecla i la mala dinàmica de resultats l'apropa perillosament a la zona de descens. Les de Polidano només han guanyat un partit com a locals aquesta temporada i han de millorar l'estadística a la ZEM Jaume Tubau per escalar posicions cap a una zona més tranquila de la taula.

L'arribada a Sant Cugat del CE Sabadell, l'avantpenúltim classificat, és una bona oportunitat perquè les vermell-i-negres sumin el segon triomf del curs a casa. Les sabadellenques marquen els equips el tall del descens al grup 1 de Preferent i acumulen un balanç de quatre victòries, sis empats i vuit derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.