El SantCu viu una nova final en la lluita per la salvació amb un duel d'alçada contra el Vic


  • Comparteix:

Els santcugatencs busquen el primer triomf com a locals des de l'arribada del nou tècnic

Els santcugatencs busquen el primer triomf com a locals des de l'arribada del nou tècnic

El Sant Cugat FC rep aquest dissabte a les sis de la tarda la UE Vic amb l'objectiu de donar continuïtat a la victòria aconseguida la setmana passada i seguir sumant punts per fugir de la zona de descens. Ara bé, si l'últim rival era el cuer, el Vic arriba a la Jaume Tubau com a quart classificat després d'una ratxa de vuit partits sense perdre i quatre victòries en els últims cinc partits. Prova d'alçada per als santcugatencs, que, això sí, mantenen la confiança intacta per acabar assolint la salvació al grup 1 de Primera Catalana.

Des de l'arribada del nou tècnic, Joan Garcia, el SantCu ha sumat 9 dels 21 punts possibles, amb dos triomfs, tres empats i dues derrotes, però encara ha d'aconseguir la primera victòria com a local. Això és el que buscaran els vermell-i-negres aquest dissabte contra un Vic en plena forma caracteritzat pel seu joc de combinació. Sense Èric Reverter i Adrián Sánchez, encara de baixa, els santcugatencs buscaran els tres punts abans de marxar de vacances.

La zona baixa de la taula està més que ajustada, amb quatre equips que lluiten per escapar-se del descens i que estan separats per només un punt entre ells i també a només un o dos punts de l'anhelada permanència. El SantCu afronta un duel complicat amb el Vic, però la bona notícia és que tots els seus rivals directes també juguen aquesta jornada contra equips de la part alta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.