El femení del Sant Cugat FC s'acomiada de la ZEM Jaume Tubau amb un triomf davant el Sant Gabriel


  • Comparteix:

Ari Forment és la màxima golejadora de l'equip

Ari Forment és la màxima golejadora de l'equip

El femení del Sant Cugat FC s'acomiada de la ZEM Jaume Tubau amb un triomf (2-1) davant el Sant Gabriel a la penúltima jornada del grup 1 de Preferent de futbol. Les de Toni Polidano acaben la temporada en plena forma i ja fa nou jornades que no perden, amb un balanç de cinc victòries i quatre empats. Les vermell-i-negres escalen fins a la setena plaça de la classificació amb 39 punts, a un de l'Atlètic Vilafranca i a dos del Sant Andreu i el Cerdanyola Vallès.

El SantCu ha començat amb bon peu el partit, intenses en la pressió per impossibilitar la sortida de pilota rival. Les vermell-i-negres han ofegat un Sant Gabriel que ha tingut dificultats per jugar a camp rival en els primers compassos de partit. Si bé les visitants han millorat amb el pas dels minuts per establir la igualtat al camp, la reacció de l'equip no ha servit per evitar l'1 a 0 del SantCu, obra de Marta Feliu. Abans del descans, però, el Sant Gabriel ha aprofitat una errada santcugatenca per empatar el partit.

La igualtat a la segona meitat s'ha trencat a mesura que el SantCu reclamava el domini del partit. Les de Polidano s'han apoderat de la pilota, han avisat a la porteria rival a través de pilotes aturades i contraatacs vertiginosos i finalment Ari Forment, màxima golejadora de l'equip, ha fet el definitiu 2 a 1. El tècnic de l'equip, Toni Polidano, es mostra molt satisfet amb el bon moment de forma de l'equip.

Toni Polidano

Estic molt content perquè l'equip està acabant molt bé la temporada. La temporada ha estat difícil però val la pena veure l'equip en setena posició


El SantCu finalitza la temporada la setmana que ve al camp de l'AEM Lleida, el novè classificat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.