Un femení del Sant Cugat FC en plena forma s'acomiada de la temporada a domicili davant l'AEM


  • Comparteix:

Marta Feliu ha estat una de les jugadores claus per Polidano aquesta temporada

Marta Feliu ha estat una de les jugadores claus per Polidano aquesta temporada

El femení del Sant Cugat FC posa el punt final a la temporada aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda al camp de l'AEM Lleida, el novè classificat. Les vermell-i-negres acaben la lliga en plena forma, amb una ratxa de nou partits sense perdre i un balanç de cinc victòries i un empat. L'equip de Toni Polidano ocupa la setena posició al grup 1 de Preferent de futbol amb 39 punts, un per sota de l'Atlètic Vilafranca i a dos del Sant Andreu i el Cerdanyola Vallès.

Amb els deures fets, la permanència al sac i consolidades a la categoria, les noies del Sant Cugat FC miren cap amunt en l'última jornada de lliga. Les vermell-i-negres són en estat de gràcia i volen tancar la temporada amb els millors registres possibles i, per tant, en una millor posició a la taula. Una victòria suposaria assaltar una plaça més, ja que el Sant Andreu descansa aquesta jornada, i en funció de la resta de resultats podrien escalar-ne més.

El rival d'aquest dissabte, l'AEM, tanca la temporada en una dinàmica completament oposada a les santcugatenques. Dels últims nou partits només n'ha guanyat un, acumulant vuit desfetes que l'han fet caure d'una quarta plaça de mèrit fins la part baixa de la classificació. L'equip, però, provarà de fer-se fort a casa per acomiadar-se dels seus i de la lliga amb una victòria, quan fa tres jornades que no l'assaboreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.