El Sant Cugat FC B és l'únic dels quatre santcugatencs de Tercera Catalana que guanya


  • Comparteix:

Imatge del Sant Cugat FC B durant un escalfament aquesta temporada / Foto: Sant Cugat FC

Imatge del Sant Cugat FC B durant un escalfament aquesta temporada / Foto: Sant Cugat FC

El Sant Cugat FC B supera (3-2) el CD La Guardia en la primera jornada del grup 6 de Tercera Catalana. En el mateix grup, el Mira-sol Baco empata (1-1) a casa contra el Marina-Can Gambús i el Junior cau golejat (6-3) davant La Románica. En el grup 5, la Penya Blaugrana Sant Cugat perd (2-1) en la seva visita a la UE Gurb.

Els blaugranes no han pogut sumar cap punt en el seu retorn a Tercera Catalana. La PB Sant Cugat ha caigut (2-1) davant una UE Gurb que ha sabut remuntar el gol inicial de Jordi Mestres per als santcugatencs. La següent jornada reben el Manlleu B.

Qui si ha pogut sumar els tres punts ha estat el filial del Sant Cugat FC, que s'han endut el triomf (3-2) davant el CD La Guardia amb gols de Nil Encinas, Marc Juan-Torres i Alejandro Tejada. La següent jornada visiten el Llano de Sabadell. Només un empat a casa ha pogut aconseguir el CFU Mira-sol Baco (1-1) davant el Marina-Can Gambús, amb un gol de Yago Henne. Pitjor sort ha tingut el Junior, qui s'ha vist superat clarament per La Románica (6-3). Àlex Cosialls, per partida doble, i Diego López han estat els golejadors blau-i-negres. Precisament Junior i Mira-sol Baco es veuen les cares la següent jornada en el primer derbi de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.