El futbol a Sant Cugat prepara un 2019 per confirmar els seus objectius


  • Comparteix:

El Sant Cugat FC buscarà mantenir-se a Primera Catalana / Imatge: cugat.cat

El Sant Cugat FC buscarà mantenir-se a Primera Catalana / Imatge: cugat.cat

El futbol a Sant Cugat està en un bon moment de forma. Els quatre equips que competeixen en les divisions més altes viuen a prop dels seus objectius i amb marge per complir-los. El Sant Cugat FC, al grup 1 de la Primera Catalana, es troba a la zona mitja de la taula, el mateix que el Valldoreix FC al grup 2 de Segona, amb la intenció d'assolir la permanència. Mentrestant, l'Atlètic Junior al grup 3 de Segona i el Sant Cugat FC femení disputaran la segona volta amb la il·lusió de l'ascens.

ESCOLTA-HO

Amb la primera volta a punt de concloure, ja es poden extreure conclusions dels quatre equips del més alt nivell del futbol santcugatenc. I de moment són positives perquè tots competeixen cada jornada amb la intenció d'assolir unes fites que, fins al moment, s'estan aconseguint.

El Sant Cugat FC, competint en una categoria de màxima igualtat

Els de Joan Garcia es troben a la desena posició de la taula del grup 1 de Primera Catalana. En una lliga on cada punt, cada detall i cada acció val or, els santcugatencs estan a només 3 punts del cinquè classificat i 5 per sobre del descens. Els vermell-i-negres treballen amb la intenció d'aconseguir la permanència quan abans i de competir cada partit fins al final, amb el caràcter i la intensitat del seu cos tècnic. I ho estan fent, amb remuntades èpiques contra equips com el Vilassar, segon classificat i amb un pressupost molt superior o amb partits espectaculars com els 5 gols que van anotar davant el Sabadell Nord.


El Valldoreix FC, amb pocs recursos però amb molta il·lusió

Tot i ser l'únic equip de la categoria que no té camp propi i on els seus jugadors paguen més de 400 euros per poder jugar, el Valldoreix FC respira a la vuitena plaça del grup 2 de la Segona Catalana. Després d'un inici complicat, on tot i competir cada partit no es van sumar els punts que potser mereixen, una bona ratxa amb 13 punts dels últims 18 disputats els ha permès encarar la segona volta amb la permanència més a prop. Amb partits plens d'emoció com la victòria per 0-1 al camp del Sarrià, els triomfs a casa davant el Singuerlín o el Young Talent o la remuntada al Narcís Sala, s'ha confirmat que aquest equip està preparat per afrontar qualsevol repte.


L'Atlètic Junior, un nounat que sommia amb grans passos

La fusió entre el Junior i l'Atlètic Rubí va tenir un efecte inmediat. Des de les primeres jornades ja es va anar demostrant la capacitat d'aquest equip, que va estar invicte fins a la desena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres sempre han estat en posicions capdavanteres i passaran el Nadal a només dos punts de la plaça del líder, el que donaria accès a l'ascens a Primera Catalana. Amb la constància en el joc i l'eficàcia de cara a porteria, es lluitarà cada pilota per tal de poder sommiar amb l'ascens.


El Sant Cugat FC femení, amb la il·lusió d'ascendir a la Segona Divisió Nacional

Amb un gran inici i a base de bona feina i set victòries, les de Tono Cadevall es troben a la quarta plaça de la Preferent Femenina però només a cinc punts del liderat que ocupa el Levante Las Planas. Amb triomfs de valor com a l'Olímpic de Terrassa o contundents com el 3-0 al Pontenc, les vermell-i-negres buscaran a la segona volta un ascens que seria històric per a la ciutat,






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.