El Valldoreix FC paga molt car els seus errors

El Valldoreix ha trencat una ratxa de 4 jornades invicte / Font: Pablo Barredo

El Valldoreix FC ha perdut (2-3) davant el Molletense en la divuitena jornada del grup 2 de Segona Catalana. Els verd-i-blancs han comès tres errors greus en defensa i, tot i lluitar fins al final, trenquen la seva ratxa de quatre jornades sense perdre. Els de Jose Vargas, malgrat la derrota, es mantenen en la novena posició.

Dura derrota davant un rival directe pel Valldoreix FC que no perdia des del novembre. El partit ha començat molt igualat però els visitants s'han avançat després d'aprofitar un moment d'incertesa defensiva en un sac de banda. El Valldoreix ha reaccionat i ha tingut un penal clar sobre Morcego que ha llençat Jacobo però l'ha aturat el porter visitant enviant-lo a córner. Després de picar-lo, el mateix Jacobo l'ha enviat, ara sí, al fons de la xarxa. Quan semblava que s'arribaria al descans amb empat, el Molletense ha tornat a aprofitar una doble errada defensiva posant l'1-2 al marcador.
A la represa, el Valldoreix ha sortit endollat però no encertat de cara a porteria. I del possible 2-2 s'ha arribat a l'1-3 amb una altra errada dels verd-i-blancs en defensa i, de nou, després d'un sac de banda. Jose Vargas ha mogut la banqueta i ha establert uns canvis molt ofensius. I han fet efecte, l'equip local no ha deixat d'atacar i ha defensat bé les contres del rival. Al final, Jacobo de penal, aquesta vegada sí, ha retallat distàncies i ha fet posar la por al cos al Molletense que ha patit per defensar l'avantatge. Quan restava un minut de partit, Jan ha aconseguit l'empat però ha estat anul·lat per un fora de joc molt dubtós.
La pròxima jornada, el Valldoreix visita el camp del Pubilla Casas, cuer de la categoria.