El Torneig solidari Fundación Vicente Ferrer- Sant Cugat amplia la competició a dos dies


  • Comparteix:

El Barça és el vigent campió en dues de les tres categories del campionat / Font: Cugat.cat

El Barça és el vigent campió en dues de les tres categories del campionat / Font: Cugat.cat

La 6a edició del Torneig Solidari Futbol 7 Fundación Vicente Ferrer, organitzat pel Sant Cugat Futbol Club, es disputarà per primera vegada en dos dies, l'1 i 2 de març, amb una fase prèvia i una fase final. El campionat es divideix en les categories prebenjamí, benjamí i aleví amb un cartell de luxe amb el Barça, l'Espanyol i dos conjunts japonesos entre d'altres equips destacats. La recaptació de les inscripcions es destinen íntegrament per al Campus Sant Cugat-Índia.

El torneig viu una de les novetats més destacades en aquesta edició amb la fase prèvia que es disputarà a la ZEM Jaume Tubau de sis de la tarda a deu de la nit. 6 conjunts lluitaran per accedir a la fase final i on els campions de cada grup jugaran la fase final de dissabte. Una fase final que es dividirà entre la ZEM de la Guinardera i la ZEM Jaume Tubau. Les finals de les categories benjamí, aleví i prebenjamí seran a partir de les set de la tarda.

L'organitzador del torneig, Joel Bravo, espera que el torneig continui pel bon camí de les darreres edicions. Bravo destaca que aquest campionat és la base per consolidar el Campus Sant Cugat Índia.

La recaptació de la darrera edició va ser de 6.000 euros i enguany la intenció és superar aquesta xifra amb la creació de la fase prèvia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.