El SantCu incorpora Dani Horcas, el tècnic que va dirigir Ansu Fati al planter blaugrana


  • Comparteix:

Dani Horcas, tècnic al Santcu / / Foto: Sant Cugat FC

Dani Horcas, tècnic al Santcu / / Foto: Sant Cugat FC

El tècnic Dani Horcas s'incorpora a la coordinació del Sant Cugat FC procedent del FC Barcelona, on havia estat tècnic del nou talent emergent blaugrana Ansu Fati. Horcas ha ressaltat que el talent de Fati ja es veia al planter i que és un noi 'molt humil i treballador'. Horcas és adjunt a la coordinació del futbol 7 i futbol 11 i també està integrat al cos tècnic de l'aleví A vermell-i-negre.

Dani Horcas vol aportar el seu gra de sorra a l'àmbit formatiu i esportiu després de 7 temporades al FC Barcelona. Tres temporades de segon entrenador de l'aleví A i quatre més com a primer tècnic de l'aleví C i D són el bagatge d'Horcas al club blaugrana.

El tècnic ha ressaltat que arriba a un club gran i que sempre és atractiu iniciar un nou projecte. Horcas ha parlat de l'actualitat i d'Ansu Fati a qui coneix molt bé després de ser el seu tècnic a l'aleví blaugrana i ressalta la personalitat del jugador d'origen guineà.


Dani Horcas

L'Ansu Fati ha aprofitat la seva oportunitat al màxim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.