Sant Cugat vol acollir una nova modalitat esportiva, el Walking Futbol

Can Magí podria acollir aquest noy esport, jugar a futbol caminant per a veterans


  • Comparteix:

El president de Walking Futbol, Silvio Szegedi, i la regidora d'Esports, Gemma Aristoy / Font: Cugat Mèdia

El president de Walking Futbol, Silvio Szegedi, i la regidora d'Esports, Gemma Aristoy / Font: Cugat Mèdia

El Walking Futbol, jugar caminant a futbol per a veterans, vol arribar a Sant Cugat i per aquest fet s'ha presentat aquesta modalitat esportiva aquest dimarts a l'Ateneu. El president de Walking Futbol Union, Silvio Szegedi, espera que la nostra ciutat acullli una lliga i Can Magí podria ser un dels equipaments després de l'oferiment que ha fet la Penya Blaugrana Sant Cugat a través del seu president, Josep Maria Félez. La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, veu amb bons ulls el projecte, pero cal veure la disponibilitat dels equipaments de la ciutat. Els interessats en participar en aquest esport han d'enviar un correu electrònic a central@walkingfutbol.com i el cost és de 20 euros mensual per jugar.

Esport per a gent educada

Aquest esport no permet còrrer amb la pilota i només es juga caminant i amb un màxim de tres tocs per jugador o jugadora. Les categories són la mini que es juga a una pista de futbol sala amb cinc jugadors i un porter o la categoria maxi en un camp de futbol 7 i amb vuit o nou jugadors més un porter. Hi ha diferents equips creats amb una lliga regular a Barcelona per a veterans. Fins i tot ja s'ha fet un Mundial d'aquest esport a l'estiu amb una gran participació d'una vintena d'equips de tot el món.

Horari matinal laborable

Aquesta modalitat esportiva es juga dos dies a la setmana, un és d'entrenament i l'altre de partit però en horari de matins laborables. El president de Walking Futbol Union, Silvio Szegedi, creu que és un esport de futur i on tothom es pot sentir partícep perquè intervenen tots els membres de l'equip. La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, creu que aquesta iniciativa és molt saludable i encaixa amb el tarannà esportiu de Sant Cugat.






Silvio Szegedi

El walking futbol és l'esport més democràtic d'equip.

Gemma Aristoy

Sant Cugat té molt potencial per aquesta modalitat esportiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.