La falta de punteria penalitza el SantCu davant el Can Buxeres amb empat final

Els santcugatencs han errat clares ocasions de gol davant el Can Buxeres, però segueixen líders


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Font: Cugat Mèdia

El Sant Cugat Esport ha empatat (0-0) davant el Can Buxeres a la jornada 20 del grup 3 de la Segona Catalana de futbol. Els vermell-i-negres han errat clares ocasions de gol que els han penalitzat en el marcador final. Els de Joan Garcia continuen líders, però empatats a punts amb el Sitges, que ocupa la segona plaça. Els santcugatencs visiten la propera jornada el Cubelles, rival de mitja taula.

El SantCu ha generat ocasions, però s'ha quedat amb la mel als llavis. Unes opotunitats, que de vegades s'han trobat amb les aturades del porter del Can Buxeres, i d'altres amb errades dels davanters locals. El primer temps ha estat molt igualat i amb un joc molt directe visitant i poc combinatiu del SantCu. La millor ocasió ha estat per a Joel, que amb el porter ja batut, ha rematat sobre el cos d'aquest jugador.

A la represa, el SantCu ha estat més precís i ha exhibit les millors armes ofensives davant un Can Buxeres molt ben ordenat defensivament i esperant la seva oportunitat. Guillem Benet amb un cop de cap, a un pam del porter, l'ha enviat per damunt del travesser. La més clara per a Naoufal que ha rematat de cap amb la porteria buida. El segon entrenador del SantCu, Nelson Ocampo, ressalta la bona feina de l'equip i lamenta la falta d'encert en els metres finals.




Nelson Ocampo

El partit ha estat molt intens, de molta lluita i amb errades en els metres finals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.