El Sant Cugat Futbol Club derrota la violència de gènere, tot i la Covid-19

Durant l'acte s'han llegit dos manifests contra la violència de gènere i s'ha fet dos entraments


  • Comparteix:

El Sant Cugat Futbol Club ha celebrat una sessió d'entrenament a la Zona Esportiva Jaume Tubau contra la violència de gènere amb la participació del primer equip masculí i femení que s'han exercitat per separat. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha presidit aquesta 3a edició contra la violència masclista i s'han llegit dos manifests de suport a la causa.

La directiva de la secció femenina del Sant Cugat, Mari Carmen Torres, ha llegit un text de la mateixa entitat, la capitana del primer equip femení, Marta Feliu, i el capità del primer equip masculí, Arnau Benet, el redactat per la Generalitat de Catalunya.

El president del Sant Cugat, Llorenç Santasusagna, ha confessat que "és un orgull poder fer actes d'aquest tipus, amb tota la comunitat del Sant Cugat, ja que recolza la nostra aposta de valors cap al club".

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha explicat que "el SantCu ja és un referent en la igualtat i en l'aposta de promoció del futbol i l'esport femení". També ha recordat que "hem de ser molt estrictes i escrupolosos, perquè tenim una emergència sanitària, si volem reprendre la normalitat".

Aquesta ha estat la 3a edició contra la violència masclista, que ha patit modificacions per la Covid-19. Tot i que no s'ha pogut celebrar el clàssic Partit Mixt Contra la Violència de Gènere, el club ha volgut mostrar el seu suport a la causa.





Llorenç Santasusagna

És un orgull poder fer actes d'aquest tipus, ja que recolza la nostra aposta de valors.

Mireia Ingla

El SantCu ja és un referent en la igualtat i l'aposta de l'esport femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.