El Junior FC presenta els 26 equips de futbol amb clar protagonisme per a la secció femenina

Gairebé 400 futbolistes lluiran la samarreta blau i negre aquesta temporada


  • Comparteix:

Presentació equips Club Junior 1917 / Foto: Club Junior

Presentació equips Club Junior 1917 / Foto: Club Junior

El Junior FC ha presentat aquest divendres els 26 equips de futbol que formaran part del club al llarg de la temporada. La presentació, que ha comptat amb els gairebé 400 futbolistes que jugaran en les diferents categories, han omplert les grades de l'estadi on han assistit famílies i amics en el que ha estat una gran festa pel futbol blau-i-negre. Un dels objectius és seguir creixent amb la branca femenina.

En l'acte de presentació, el club santcugatenc ha presentat els seus dos nous vocals, Marc Crespo, i, Mireia Comajuncosa. Crespo ha destacat la importància de continuar creixent, sobretot en l'equip femení: 'Ha anat molt bé. Crec que tant els nois com les noies han passat una bona estona, sobretot els més petits que era una experiència nova per ells. Els pares també van poder gaudir molt de l'acte. Esperem que l'any que ve puguem ser més, puguem anar creixent aquesta família que som i sobretot en el futbol femení que esperem que cada any hi hagi més noies'.

Dels 26 equips presentats per la temporada d’enguany, el club santcugatenc comptarà amb el: Junior FC 1 equip d'iniciació, 2 prebenjamins, 3 benjamins, 6 alevins, 1 aleví-infantil femení, 4 infantils, 4 cadets (3 d’ells masculins i 1 femení), 2 juvenils, 2 sèniors (el primer equip jugarà a 2a Catalana) i, per últim, 1 veterà.

L’acte de presentació s’havia de celebrar la setmana passada, però a causa de la pluja es va ajornar a aquest dissabte. Molta festa i rialles han tancat l’acte on per primera vegada s’ha pogut veure tots els equips junts de la temporada 2022-2023.





Marc Crespo

Ha anat molt bé. Molt bé. Crec que tant els nois com les nois han passat una bona estona, sobretot el més petits que era una experiència nova per ells. Els pares també van poder gaudir molt de l’acte. Esperem que l’any que ve poguem ser més, poguem anar creixent aquesta familia que som i sobretot en el futbol femení que esperem que cada any hi hagi més noies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.