El santcugatenc Pau Víctor jugarà al Barça Atlètic la temporada vinent

El futbolista tenia ofertes de l'Andorra i del Mirandés de LaLiga Hypermotion, però s'ha acabat decantant per la proposta dels blaugranes


  • Comparteix:

El santcugatenc Pau Víctor, durant un partit de pretemporada amb el Girona / Foto: Girona FC

El santcugatenc Pau Víctor, durant un partit de pretemporada amb el Girona / Foto: Girona FC

El futbolista santcugatenc del Girona, Pau Víctor, jugarà cedit al Barça Atlètic la temporada vinent. Víctor, format a les categories inferiors del Junior i del Sabadell, renovarà el seu contracte amb el conjunt gironí fins al juny de 2025 i tornarà a enllaçar una altra temporada a Primera Federació amb l'objectiu de continuar gaudint de minuts de qualitat. El Girona volia renovar el santcugatenc per tres temporades, però el jugador i el seu entorn ho han rebutjat acceptant, però, ampliar la seva vinculació amb el club gironí per una temporada més. Com ha avançat SER Girona, Víctor tenia ofertes de l'Andorra i del Mirandés de LaLiga Hypermotion (Segona Divisió), però s'ha acabat decantant per la proposta del Barça. Una proposta que, segons ha pogut saber Cugat Mèdia, és irrebutjable en tots els sentits.

Un dels aspectes clau que ha motivat el fitxatge de Víctor pel Barça ha estat la insistència de la secretaria tècnica encarregada del futbol base blaugrana. De fet, l'entrenador del filial, Rafa Márquez, que ja va fixar-se en el santcugatenc la temporada passada, ha estat una de les claus per acabar tancant l'operació, que s'espera que sigui oficial a principis de la setmana vinent.

Víctor, que ha fet la pretemporada amb el primer equip del Girona que entrena Míchel Sánchez, enllaçarà la segona cessió consecutiva, després que l'any passat jugués al Sabadell, també de Primera Federació.

Els Víctor Delgado, una família de cor blaugrana

Amb l'aterratge de Pau Víctor a Can Barça es completarà l'arribada d'un altre membre de la família a la ciutat comtal. A més d'en Pau, que jugarà al filial blaugrana, també hi juga Guillem Víctor, que és el germà petit de tres. En Guillem fa anys que juga al Barça i, després de renovar el seu contracte, la temporada vinent jugarà al Juvenil B del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.