Els santcugatencs Joel Bravo i Jaime Pascual, nous entrenadors de les Aniquiladoras de la Queens League

Els actuals integrants de diverses àrees del futbol base del club santcugatenc, dirigiran l'equip presidit per Espe Borrás


Temes relacionats

Marta Sánchez deixa de ser entrenadora de les Aniquiladoras de la Queens League de Gerard Piqué (12/ago/23)


  • Comparteix:

Els entrenadors Jaime Pascual i Joel Bravo, d'esquerra a dreta / Foto: Aniquiladoras FC

Els entrenadors Jaime Pascual i Joel Bravo, d'esquerra a dreta / Foto: Aniquiladoras FC

Les Aniquiladoras de la Queens League Oysho, amb el camp base d'entrenaments ubicat a Sant Cugat, continuen apuntalant la plantilla i l'equip tècnic de cara a l'inici de la pròxima temporada. Per fer-ho comptarà amb dues cares santcugatenques conegudes: els tècnics del Sant Cugat FC Joel Bravo i Jaime Pascual. Bravo i Pascual, actuals integrants de diverses àrees del futbol base del club santcugatenc, dirigiran l'equip presidit per la també santcugatenca Espe Borrás. Les Aniquiladoras, per tant, continuaran disposant de presència santcugatenca a la banqueta després que Marta Sánchez en deixés de ser l'entrenadora i passes a fer tasques de direcció esportiva a l'entitat que competeix a la lliga de Gerard Piqué i altres creadors de contingut.

L'equip fundat pel creador de contingut sud-americà Juan Guarnizo no ha acabat de funcionar durant el primer tram de competició i és per aquest motiu que s'ha acordat la incorporació de Bravo i de Pascual, que seran el primer i el segon entrenador del primer equip femení.

Actualment, Joel Bravo és l'entrenador del Juvenil A Preferent del SantCu i coordinador general de Futbol 7 del club vermell-i-negre. D'altra banda, Jaime Pascual du a terme tasques de coordinació general i, a més a més, és el secretari tècnic de l'entitat. En declaracions a Cugat Mèdia, Pascual s'ha mostrat entusiasmat amb la proposta tot i que ha recordat que l'objectiu, per molt espectacle que hi hagi, "és portar l'equip el més lluny possible a la competició".

L'equip de les Aniquiladoras va finalitzar la fase regular del primer 'split' de la lliga en setena posició amb un balanç de 6 victòries i 5 derrotes. De la mateixa manera, el conjunt que dirigia la també santcugatenca Marta Sánchez va poder disputar el Play-off pel títol, però va caure a vuitens de final contra l'xBuyer Team i, per tant, no va poder ser present a la Final a quatre que es va celebrar el juliol passat al Cívitas Metropolitano, estadi de l'Atlètic de Madrid.










Jaime Pascual

El primer 'split' ha servit d'adaptació i ara volem aprofitar aquesta oportunitat per portar l'equip el més lluny possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.