El SantCu femení s'estrena amb triomf a Preferent al camp del Girona

Les santcugatenques s'imposen (1-2) al camp de les gironines


  • Comparteix:

Alegria del SantCu femení amb el triomf al camp del Girona / Foto: SantCu

Alegria del SantCu femení amb el triomf al camp del Girona / Foto: SantCu

El primer equip femení del SantCu s'ha imposat (1-2) al camp del Girona a la jornada 2 de Preferent. Les santcugatenques s'han estrenat a la competició després que a la jornada inaugural s'ajornés el matx davant el Badalona. Les vermell-i-negres s'han imposat a les àrees i han estat molt encertades de cara a porteria en el segon temps rendibilitzant les ocasions de gol. Les de Juli Garcia tenen una setmana amb dos partits. Dimecres rebran el Badalona, matx de la jornada 1, i diumenge també jugaran a la ZEM Jaume Tubau davant el Levante las Planas B, equip nouvingut a la categoria.

Partit jugat entre dos equips que lluiten per estar a la part alta. El Girona i el SantCu ja es van veure les cares la temporada passada a la fase d'ascens, però cap dels dos va optar a pujar de categoria. Tots dos conjunts saben la dificultat d'aquesta campanya on només el campió puja de categoria.

El SantCu ha sumat tres punts molt suats en un camp molt difícil. El primer temps ha estat marcat pel domini de les gironines que han gaudit de clares ocasions de gol. La mitja part ha finalitzat amb l'empat inicial.

A la represa, els canvis des de la banqueta han tingut efecte i en una jugada a pilota aturada, Ari Forment ha fet el 0 a 1 al minut 61. El SantCu ha seguit dominant i en un ràpid contraatac Eli Romero ha fet el 0 a 2.

L'alegria ha durat ben poc i les gironines han posat emoció amb la diana local de Nina Caballero. El patiment de les vermell-i-negres s'ha fet evident amb la intensitat local. Finalment, els tres punts marxen cap a Sant Cugat. L'entrenadora del SantCu, Juli Garcia, ha ressaltat la bona feina de l'equip a les dues àrees, vital per al triomf.



Juli Garcia

L'equip ha estat determinant a les dues àrees, sobretot a la segona meitat. Hem patit juntes per sumar el triomf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.