El SantCu femení continua imposant el seu futbol a Preferent

Les santcugatenques sumen la quarta victòria de la temporada i escalen a la part alta de la classificació

Córner a favor del SantCu en el tram final del partit / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip femení del Sant Cugat FC ha superat (3-1) el Pontenc Club en la cinquena jornada de Preferent. Les vermell-i-negres s'han imposat al conjunt gironí en una segona part farcida de gols on l'encert ha caigut de cara de les noies entrenades per Juli Garcia. La davantera Elisabet Romero ha firmat un 'hat-trick' i ja en suma vuit dianes en aquesta temporada, fet que la col·loca com a màxima golejadora de l'equip. La jornada vinent, les santcugatenques s'enfrontaran al Sant Susanna.

El partit ha començat força igualat entre dos conjunts que no han donat cap mena de treva en els primers 45 minuts de joc. No ha estat fins a la segona part, quan Elisabert Romero ha obert la llauna després de rebre una gran assistència de Mònica Casado. Cinc minuts més tard, novament Elisabet Romero ha signat un altre gol després de foradar la xarxa amb un xut creuat imparable per a la portera.

Quan faltaven quinze minuts per finalitzar l'enfrontament entre vallesanes i gironines, la santcugatenca Ariadna Forment ha vist la segona targeta groga i ha estat expulsada. Amb deu jugadors sobre la gespa, el Pontenc ha aprofitat la superioritat numèrica per retallar distàncies gràcies a Andrea de la Fuente. Tot i això, la possible remuntada gironina s'ha esvaït amb el tercer gol d'Elisabet Romero qui ha situat el (3-1) final.

L'entrenadora, Juli Garcia ha lamentat no haver mantingut la porteria a zero. "És una llàstima encaixar perquè veníem de no fer-ho, però al final la victòria continua sent tres punts", ha afirmat Garcia.

Juli Garcia

Ens ha costat acabar de llegir les jugades i els espais. Jo crec que el timming de moviment, d'aparició i de moviment no l'hem acabat d'ajustar. Quan ho hem ajustat i amb alguns canvis, és quan hem començat a moure el marcador. És una llàstima encaixar perquè veníem de no fer-ho, però al final la victòria continua sent tres punts.