Un SantCu intens i contundent s'endú els tres punts a casa contra el Tàrrega

Una victòria que dona confiança als d'Èric Chalamanch, que encadenaven tres derrotes consecutives

Pressió, intensitat i contundència. Amb aquests ingredients el masculí del Sant Cugat FC ha recuperat el camí de les bones sensacions després de vèncer (3-1) el Tàrrega en el partit corresponent a la cinquena jornada del grup 2 de Primera Catalana. En el que va de temporada, els d'Èric Chalamanch només havien sumat tres punts en la primera jornada i, després, tres derrotes consecutives. Els vermell-i-negres visiten diumenge vinent el camp de l'Artesa Lleida, en un enfrontament on hauran de consolidar les bones sensacions del partit d'aquest dissabte a la ZEM Jaume Tubau.

Des que ha arrencat el partit, el SantCu ha necessitat menys de 20 minuts per marcar tres gols que han marcat la diferència amb els lleidetans. Sergi Martínez ha obert el marcador al minut 9, després de dos xuts a porta d'Arnau Benet que s'han topat amb el porter rival. Martínez ha caçat la pilota a l'àrea petita i a rematat a plaer, obrint una llauna que no ha trigat massa a seguir donant alegries als vermell-i-negres.

Amb la mel als llavis, Benet ha fet el segon al minut 14. Hugo Santana ha fet una passada llarga a Lamine Traoré, que s'ha infiltrat a l'àrea per la dreta i ha rematat. Una pilota que el porter lleidatà amb prou feines ha tocat per desviar-la i que s'ha topat amb Arnau Benet, que des del carril central s'ha pogut colar fins a la cuina.

El 3-0 que ha condemnat el Tàrrega a marxar de Sant Cugat sense punts l'ha fet Ferran Roca al minut 16, després d'una combinació amb Sergi Martínez, que l'ha deixat passar perquè Lamine, al primer toc, li deixés en safata a l'11 de vermell-i-negre perquè superés l'última línia defensiva i amb un xut ras deixés el guardameta gairebé assegut.

El gol del Tàrrega l'ha fet Abdelhadi El Ouahabi al minut 45 de la primera part. Ha rematat des del centre un centre que li ha posat des de la banda dreta Samba Gnamadio. Una diana que no ha servit perquè el seu equip reaccionés.

La segona part ha estat més igualada, amb anades i vingudes que no s'han materialitzat en cap gol. A les acaballes del partit, el porter targarí, Roger Oliver, ha estat expulsat, després d'una entrada al mig del camp per frenar un contracop del SantCu.

"L'equip ha entrat molt bé al partit i ha fet 15 minuts gairebé perfectes i això ens dona molta moral per seguir", ha dit l'entrenador del SantCu, Èric Chalamanch, que ha admès que després de tres derrotes consecutives, el seu conjunt no s'esperava un inici tant contundent. "Ara els jugadors s'ho poden creure de cara al que tenen al davant", ha apuntat el tècnic vermell-i-negre.

Eric Chalamanch

L'equip ha entrat molt bé al partit, amb 15 minuts pràcticament perfectes. L'equip es mereixia guanyar i guanyar bé.