El santcugatenc Enric Franquesa, una de les sensacions del Leganés de la part alta de Segona

El lateral santcugatenc és un dels jugadors amb més minuts en l'inici de temporada i ha marcat un gol i ha donat dues assistències


Temes relacionats

Enric Franquesa fitxa pel Llevant de Primera Divisió per quatre temporades ( 2/jul/21)

Franquesa: 'El meu desig seria pujar a Primera amb el Mirandés i tornar al Vila-real' (21/mai/20)


  • Comparteix:

Franquesa definint en el seu primer gol de la temporada amb el Leganés / Foto: C. D. Leganés

Franquesa definint en el seu primer gol de la temporada amb el Leganés / Foto: C. D. Leganés

El futbolista santcugatenc Enric Franquesa, cedit pel Llevant al Leganés, està en un dels seus millors moments. El lateral ha disputat fins ara tots els partits com a titular amb el conjunt madrileny, que es troba a la part alta de la taula de la Lliga Hypermotion, la Segona Divisió masculina de futbol. A més, participa també en moltes de les accions ofensives de l'equip: ja ha fet un golàs, en la cinquena jornada contra l'Osca, a més de donar dues assistències. En una entrevista al programa 'En Joc' de la Xarxa, el santcugatenc ha assegurat estar 'molt feliç' a Leganés en aquest gran inici de lliga, i que no pensa en el moment que acabi la cessió, l'estiu que ve.

Franquesa compta amb la confiança del seu entrenador, Borja Jiménez, havent disputat més de 970 minuts en 11 jornades, titular en tots els partits. Tot i el gran inici col·lectiu i individual, assegura que no pensa en el futur, ni en un objectiu de l'equip més enllà d'arribar, primer, als 50 punts, ni en si tornarà quan acabi la temporada al Llevant, que ha sumat precisament els mateixos punts que el Leganés.

Als seus 26 anys i amb experiència ja en diversos equips a Segona i havent jugat també partits a Primera amb el Llevant, el santcugatenc es troba en un dels seus millors moments, també físic. Ho demostra la dada que és el jugador del seu equip que més quilòmetres recorre pràcticament cada jornada, amb prop de 12 quilòmetres per partit.

Enric Franquesa torna a Catalunya aquesta setmana, perquè el Leganés protagonitza aquest divendres (21 h) el partit de la jornada contra l'Espanyol, líder de la classificació.




Enric Franquesa

Estic molt feliç aquí a Leganés. Des del primer dia m'han tractat molt bé al club, l'equip, a la ciutat. Venia d'uns anys complicats al Llevant i ara estic gaudint del futbol, que és el que més m'agrada.

Enric Franquesa

També me n'alegro que el Llevant estigui en bona dinàmica, tant de bo que també faci una gran temporada. Però ara mateix no penso en futur, estic gaudint aquí, el meu dia a dia m'omple molt i tant de bo la temporada duri el màxim possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.